Technicky vzato...

Ahoj,
prvně chci říct, tohle fórum jsem hledal a děkuji za něj, jakožto i za další nástroje.
Ale co bych rád zjistil: občas si potřebuji nějak utřídit věci typu "lze přežít bombardování ukrytím se v kanále?", kdy něco vymyslím a potřeboval bych, aby mi k tomu i někdo něco řekl, upozornil mě na to, že je to celé blbost a prostě si o tom se mnou pokecal.
Je tu na to nějaké místo? Popřípadě, neznáte na takovou věc například skupinu na FB?
Díky.
prvně chci říct, tohle fórum jsem hledal a děkuji za něj, jakožto i za další nástroje.
Ale co bych rád zjistil: občas si potřebuji nějak utřídit věci typu "lze přežít bombardování ukrytím se v kanále?", kdy něco vymyslím a potřeboval bych, aby mi k tomu i někdo něco řekl, upozornil mě na to, že je to celé blbost a prostě si o tom se mnou pokecal.
Je tu na to nějaké místo? Popřípadě, neznáte na takovou věc například skupinu na FB?
Díky.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
V kanálu se určitě přežít dá, pokud je dostatečně hluboko a pokud na druhou stranu nepřijdou přívalové deště.
Jak už tě Markéta diplomaticky upozornila, moc se toho tu nenakecá. Ale občas se někdo vytasí s povídkou nebo jinou hříčkou a pověsí to do příslušného vlákna. Když to za něco stojí, dostane se autorovi reakce, protože dílko takovou potřebu reakce vyvolá. Někdy je dílko nečitelné, takže reakce není žádná. Někdy je autor šikovný provokatér a vyvolá tu dočasnou smršť reakcí (...už to tu dlouho nebylo), než všichni přijdou na to, že si z nich dělá legraci.
A tak. Je to docela mírumilovné fórum a záleží jen na tobě, s čím přijdeš.
Takže vítej a piš!
Díky za krásné přivítání!
Takže jen tak nepovídáme, ale občas i tvoříme. Aby nám nezakrněly mozkové závity, občas vyhlásíme nějaký ten workshop, zrovna probíhá Workshop strašidelný... Ale už jsme dělali soutěž o nejstupidnější povídku, nebo tvořili podle Reného Příběhovače. A každý rok se na jeden víkend scházíme v Podkrkonoší, popovídat a něco vytvořit. Prostě, pokud něco podobného hledáš, tak jsi našel...
Flaubert
a diky Markete za diplomaticke upozorneni. Opravdu se toho u vas moc nenakeca. Datum posledniho prispevku hovori za vse. Jiste, kdyz padaji bomby, je treba se nekde ukryt, ale nevim, proc zrovna do kanalu. Mi prarodice davali prednost sklepeni a netvrdli tam cely rok. Srdce mi poskocilo radosti, kdyz jsem objevil tyhle stranky a ted je mi tak trochu smutno, ze se toho u vas moc nenakeca. Vzdyt i ten nejzarytejsi knihomol si obcas potrebuje popovidat, vymenit nazory, vyslechnout kritiku atd. Tak tedy tlucu a doufam, ze z nejakeho kanalu nekdo vyleze. Moc se tesim.
Perun
Flaubert