Workshop 3 - diskuze

Sem případně směřujte všechny dotazy, poznámky, diskuze apod., ať nezahlcujeme hlavní vlákno 

Psaní je cesta jak zažít to, co se vám v reálném životě nemůže stát.
Občas se vyžívám i v hudebních provedeních. Písničky můžete sledovat zde: Lexi Felix
Občas se vyžívám i v hudebních provedeních. Písničky můžete sledovat zde: Lexi Felix
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Ještě to všechno nechám uležet a pošlu.
Flaubert
Ještě jsem nezačala psát, ani vymýšlet, ale v hlavě se mi pomalu rýsuje nápad. A vypadá to, že to pro pravověrné upíromaniaky asi taky nebude to pravé (ale kdo je vlastně dneska upíromaniak? příznivce Draculy a podobných hochů nebo těch upířích slečinek typu Edward Cullen?)
Markétko, ty určitě víš, co asi ode mne můžeš čekat. Takže si to ještě jednou po sobě přečtu a posílám. Teď ještě jestli mi to Míša vůbec zveřejní...
Flaubert
Ale právě před chvílí jsem jí to svoje průkopnické dílo poslal. Paní Jerryová, jakožto můj přísný kritik se opravdu pobavila...
Flaubert
No, ale měla jsem pocit, že bych měla konečně taky něčím přispět...
Budu se těšit na příspěvky všech až se navrátím z teplých krajů!
Hlavně se opatruj v teplých krajích a bacha, aby jste se někde s letadlem neztratili!
Flaubert
Bude pár stránek navíc hodně velký průšvih? Mohl bych třeba použít menší písmenka...
Pokud by to bylo vážně dlouhé, můžeme to dát tak jako mimo soutěž, i když bychom to samozřejmě zhodnotili
Flaubert
Jo, ale chtěl jsem se vlastně podělit o čerstvě nabité zkušenosti. O upírech vím ve skutečnosti starou bačkoru a musel jsem pátrat po informacích. Ještě že máme ten internet.
Takže kdybyste náhodou někdo potřeboval kolík na upíra, tak jeden se dražil na aukru a je asi ještě k mání a to v různých materiálových variantách:
http://aukro.cz/prodam-kolik-na-zabijeni-upiru-i3905848131.html
Doporučuji k pozornosti i diskuzi pod aukčním předmětem, z níž vyjímám popis draženého předmětu a odkaz na administrátory:
"V aukci nabízím kolík na zabíjení vampírů a neživých nemrtvých zombii. Kolík je vyroben na zakázku řezbářem z pravého dubového dřeva, jak je doporučeno a ověřeno z tradic naších předků. Nabízený kolík byl jen jednou použit, je proto prodáván se statusem použitý a cenou od koruny. Vzhledem k nárůstu upíří populace se tento kolík stává nedílnou součásti vybavení bezpečné domácnosti. Doporučuje se vrážet jen do spících vampírů nebo k nutné sebeobraně. Ke kolíku je vhodné se ještě dovybavit větším kladivem nebo dřevěnou palicí. Těmito nástroji se kolík snadno zatlouká do srdce vampíra a to na jeden silný úder. Vrážet jen rukou bez pomocí nástroje se nedoporučuje. Spící upír se při neúplném zaražení většinou probudí a zakousne do těla bodajícího a tento se tím pádem také stává upírem a kolík ztrácí svou funkci.
Přeji vám úspěšnou aukci a šťastný lov."
Dále následuje poznámka:
"Na zásah jistého upíra byla aukce smazána. V boji proti upírům nelze zvítězit, nikdy to ale nevzdám, proto aukci znovu vystavuji."
Jinak tu délku ti, Willi, odpustíme. Ostatní snad nebudou posílat romány.
Hlásím, že jsem dneska při jízdě vlakem něco vyplodila a místo parodie je to poněkud depresivní, protože to odráželo mou náladu (jela jsem ze školy, tak kdo by byl veselej).
To bude, upírská depresivní povídka... Přiznám se, že i já jsem na takovou pomýšlel. A mám ji krátkou, takže se to s Willim vykompenzuje.
Flaubert
Už se nám to do uzávěrky krátí, jsem zvědavá na výsledek. Myslím, že to bude dost pestré.
Už zbývá jen necelý týden, tak ti, co ještě nezačali, šup do toho
Jejda, kdybych měl vytvořit depresivní povídku kdykoli, když bych se vracel domů odněkud, kde mne otrávili a znechutili... Byla by to tlustá kniha depresivních povídek.
Flaubert